Posts

Posts uit juli, 2011 tonen

Creative webdesign

Afbeelding
Leuk design voor zowel een sushi-liefhebber als een liefhebber van de uitstraling van sushi. Ik ben eerder een liefhebber van de uitstraling die sushi heeft, dan van de sushi zelf. Het geeft mij een chique gevoel; de manier van eten, hoe het wordt geserveerd. Leuk in deze portfolio website vind ik dat je klinkt op één van de sushi's om op een andere pagina te komen. Ik houd van reizen, daarom sprak deze site mij dan ook aan. Leuk aan deze site vind ik dat de klikbare elementen zitten verwerkt in de ansichtkaart en dergelijke

Bottle design

Afbeelding
Flessen kunnen ook hele mooie vormgevingen hebben. Zoals deze hierboven. Strak vormgegeven flessen met een mooi grafisch design. in rustige kleuren. Mooi wanneer ze goed contrasteren met de achtergrond.

Logo design

Afbeelding
Ik vind dit ontzettend leuke originele logo's. Leuk dat het logo zo is aangepast op de naam. Ik vind dit veel leuker dan een logo ontwerp waarbij niet zo zeer gedacht ik vanuit de naam (het bedrijf) waarvoor dit logo gemaakt moet worden.

Creative advertising

Afbeelding
Op een creatieve manier een product tonen. Niet simpel afgebeeld op een billboard, maar net dat beetje extra, waardoor mensen nog een keer omdraaien om ernaar te kijken. Deze creatieve manieren van marketing hebben naar mijn mening veel meer effect op mensen, het product zal beter blijven hangen.

Black and white photography - Children

Afbeelding
Zwart wit foto's zijn meestal heel puur, juist doordat er geen kleur is. De bovenstaande zwart wit foto's vind ik erg mooi. Ik vind dat de emoties in deze foto's door het zwart wit effect nog beter naar voren komen.

Hed Kandi

Afbeelding
Bijschrift toevoegen De illustraties van Hed Kandi vind ik glamour uitstralen. Ik vind deze illustraties modern, helemaal van nu. De kleding, het gebruik van kleuren, de afgebeelde lifestyle. Het spreekt me allemaal aan.

Nice fonts

Afbeelding
Hierboven een aantal lettertypes welke ik mooi vind.