Posts

Posts uit november, 2010 tonen

Yulia Brodskaya Papergraphic

Afbeelding
Deze illustraties van Yulia Brodskaya  gemaakt van papier vind ik erg mooi. Ik houd van de kleuren die zij gebruikt en de sierlijkheid van de krullen is ook iets wat mij aanspreekt

Beautifull Quote

Afbeelding

Mike Mak Design

Afbeelding
Het ontwerp van deze lamp vind ik erg mooi; dat het bij de voet lijkt  alsof er meerdere lampen in elkaar zijn gesmolten.  Wel had ik het goud liever in het zilver gezien.  Mike Mak design. Je zou het zo op het eerste gezicht niet zeggen, maar dit is een klok. Ik zou er wel aan moeten wennen, aan de  manier van kijken, maar al met al vind ik het wel een leuke  klok met een tikkeltje humor. Mike Mak Design.

Swimmingpool Photography

Afbeelding
Deze foto vind ik erg mooi vanwege het kleurgebruik en de stijl. Ik zie in deze foto glamour en wat de kleur betreft, valt de turqoise kleur van het zwembad, de roze lipstick en de lichter roze kleur van haar jurk (?) op. Dit zijn voor mij wel de meest mooie kleuren. Tevens vind ik de make-up van het model mooi aangebracht.

Nolan's Cheddar viral.

Onderstaande viral vind ik echt een leuke reclame van Nolan's Cheddar. Ik ben benieuwd hoe ze het deel hebben gemaakt, waarin de muis doet aan krachttraining haha. Door de humor die hierin is toegepast, zal deze je ook beter bijblijven en zal je het doorvertellen en laten zien aan bekenden.