Posts

Posts uit oktober, 2010 tonen

Bela Borsodi Photography.

Afbeelding
    Ik vind de bovenstaande foto's echt supermooi gefotografeerd! Allereerst heeft het mijn aandacht getrokken door wat er gepresenteerd wordt, maar ook door de gekozen kleuren; er is sprak van sterke contrasten, die duidelijk zijn gemaakt door de sterke kleuverschillen. Op deze manier wordt aan reclame voor tassen en schoenen een hele andere twist gegeven.

Nice bottle design.

Afbeelding
De print op deze flessen vind ik erg mooi! Er wordt op de fles de indruk gewekt dat er een soort jasje wordt opengeristst en dat daarbij allemaal fruit 'ontsnapt' uit de fles. Erg origineel en duidelijk wat de ingrediënten zijn van het sapje.

Help Remedies.

Afbeelding
Hiernaast een afbeelding van allerlei middelen voor in de apotheek. Ik vind het een erg leuk concept. Het lijkt de 'pijn' op deze manier wel iets te verlichten. Verschillende pijntjes duidelijk op de verpakking vermeld en van elkaar onscheden door middel van kleuren. Je kunt dus zo hetgeen gebruiken dat je op dat moment nodig hebt en hoeft hier verder niet over na te denken of bijsluiters te lezen of iets dergelijks.

Mijn persoonlijke blog; Querise.

Zelf houd ik ook nog een persoonlijke blog bij. Klik hier  om deze te bekijken. Bloggen vind ik erg leuk! Ik vind het leuk om de dingen te verzamelen die bij mij interesse opwekken en om daar teksten bij te tikken. De naam Querise heb ik zelf bedacht. Het is een mengsel van queen en cherise. Bij queen denk ik aan een kroontje en bij cherise denk ik aan een kers. Ik zou hiervoor nog graag een logo willen ontwikkelen en dat zal dan een kers met een kroontje worden.

Art. Lebedev

Afbeelding
Verbrand jij ook wel is je lippen of je tong aan nog te hete thee of iets anders heets? Dan is dit de ideale beker voor jou! Deze beker geeft aan hoe heet het 'goedje' is wat zich in de beker bevindt. Super handig dus!

Inspiration, next exit.

Afbeelding
Soms heerst er gewoon gebrek aan inspiratie...

Stop Motion Video Clip.

Het is niet zo zeer het liedje dat mij aanspreekt, maar meer de manier hoe deze clip is opgebouwd. Deze clip is tot stand gekomen door foto's in een bepaalde snelheid achter elkaar af te spelen, waardoor er een film ontstaat; een stop motion.

Illusie.

Afbeelding
Draaien de rondjes nou of staan ze stil? Vrijwel iedereen zal, zodra ze zich focussen op één van de rondjes, zien dat de andere rondjes lijken te draaien. Dit is in ieder geval bij mij wel het geval. Heel apart hoe zo iets gecreëerd kan worden met stilstaand beeld.