Posts

Posts uit september, 2010 tonen
Afbeelding

Julian Beever.

Afbeelding
Julian Beever schildert creaties op straat waarin het lijkt alsof hij werkelijk diepte heeft gecreëerd. Ik vind het heel knap dat iemand dit zo goed kan, het lijkt inderdaad net echt!

Flying Carpet.

Afbeelding
Super relaxed zo'n vloerkleed/bank. Lekker hangen zacht op de grond en dan ook nog ergens lekker tegen aan kunnen zitten.

Mario Food.

Afbeelding
Mijn eerste ervaring met Super Mario was toen dit spel verscheen op de nintendo. Toen ik op een gegeven moment een Super Nintendo kreeg, heb ik dit spel, en nog vele varianten waarin Mario terugkwam, redelijk veel gespeeld. Nog steeds vind ik het wel leuk om spellen te spelen, waarbij gelopen moet worden met het Mario-poppetje. Nja goed, je begrijpt wel dat na het zien van dit plaatje de herinneringen aan Mario weer begonnen op te leven.

QlockTwo by Biegert&Funk

Afbeelding
Een innovatieve klok, erg origineel idee! Er zijn mensen die moeite hebben met (digitaal) klokkijken. Letters worden in deze klok verlicht en vormen zo samen de tijd. Deze klok wordt elke 5 minuten ververst.

Creatief met Post-Its.

Afbeelding
Wist jij dat dit allemaal mogelijk was met Post-Its?! Het idee is in ieder geval erg creatief! De kleuren die in dit geval gebruikt zijn, spreken mij ook erg aan.

Faces in places.

Afbeelding
Vind de gezichten! Super grappig en origineel dit.!! 

Carl Warner Photography.

Afbeelding
Deze fotograaf maakt landschappen van voedsel. Het hele landschap dat deze fotograaf heeft gecreëerd bestaat uit diverse etenswaren. Ik vind dit heel erg origineel, daarnaast ziet het er ook nog super mooi; erg realistisch en goed kleurgebruik.

ABC book.

Heel creatief hoe deze persoon het alfabet op zo'n manier tot stand weet te brengen.

Sort of stopmotion.

Afbeelding
Hiernaast een soort van stop motion, maar dan niet uitgewerkt in een filmpje, maar enkel in stilstaande foto's. Toch door die drie foto's produceer je een filmpje in je hoofd van hoe deze scène er real-life heeft uitgezien. Dat is natuurlijk ook precies de bedoeling van deze foto's; de beeldvorming, de productie, de verfilming die plaatsvindt in je hoofd. 

Perries advertising.

Afbeelding
Deze foto's vind ik mooi bewerkt. De chique sfeer die in deze foto's is gecreëerd spreekt mij erg aan, net als het kleurgebruik. Uiteraard vind ik het 'gesmolten effect' zeker een toegevoegde waarde van deze foto's, erg goed gedaan!

Photoshop by Henry Hadlow.

Afbeelding
Zo veel mogelijkheden zijn er met Photoshop. Helaas heb ik zelf nog weinig ervaring met Photoshop, maar daar gaat zeker snel verandering in komen!

Jamie Chung Photography.

Afbeelding
Zijn hier nog woorden voor nodig?? Deze foto staat gewoon voor mijn passies; Fashion en Chocolade.!!

Nancy Lan Photography.

Afbeelding
Wat je met printjes al niet allemaal kunt bereiken. Zie hiernaast; onwerkelijke beelden worden gecreëerd door een van de twee personen gekleed te laten gaan in dezelfde print als de achtergrondprint, wordt je aan het denken gezet. "Huh, is dat nou nog een been?" "Hoe kan die arm nou weer zo zitten?". Erg leuk wat hier gecreëerd is!

Beautifull Nature.

Afbeelding
De wereldwijde natuur bestaat uit waanzinnig mooie plaatjes. Er zijn nog zo veel plekken in de wereld die ik zeker een bezichtiging waard vind. Zo vind ik deze waterval ook ontzettend mooi. Mooi hieraan vind ik dat de waterval rondom een dal is.

Frisse Reclame.

Afbeelding
Heerlijk deze reclame. Een frisse watermeloen waaruit een hemdje is gesneden. Dit laat het hele beeld nog luchtiger en frisser lijken. Heel leuk idee. 

Reclame voor een navigatie-systeem.

Afbeelding
Deze reclame-foto voor een navigatie-systeem vond ik heel erg origineel bedacht. Soms ben je compleet de weg kwijt; je komt steeds weer op hetzelfde punt uit of sterker nog je ziet steeds weer nieuwe wegen, behalve de weg waar je moet zijn. Op deze foto zitten alle wegen met elkaar in de knoop. Met een navigatie op zak zal dit probleem zich niet meer voor moeten doen.